Přivtělené duše – 3. část

V závěrečném dílu série o přivtělených duších se dozvíte, co si s přivtělenými dušemi počít, jak se odstraňují a také to, co vy sami můžete udělat pro prevenci. Jestliže vám unikly předchozí dva díly, doporučuji si nejdříve projít prvnídruhý díl.

Každý spirituální léčitel, ať už šaman nebo médium, se ve své praxi s přivtělenými dušemi dříve či později setká. Velmi často jako s příčinou problému svých klientů. Jestli máte podezření na přivtělenou duši, doporučuji takového léčitele navštívit. Přiblížím vám, jak takový proces odstranění přivtělené duše probíhá a jak se liší od církevního vymítání.

Proces odstranění přivtělené duše

Jediné trvalé řešení je odvod duší do světla. Pouze skrze soucit a rozmluvu je možné tento odvod provést. Nikdy nepřistupujte k přivtěleným duším z pozice agrese, příkazů či dokonce jakéhokoliv útoku. K duši je třeba vždy přistupovat z pozice empatie.

Ne s každou duší či entitou je možné se vypořádat „po dobrém“, ale uchýlení se k agresi nevede k žádnému kladnému výsledku. Naopak by to celou situaci ještě zhoršilo. Pro takovou situaci má každý profesionál své postupy, nicméně nezapomínejte, že se pohybujeme v poli spiritualismu. A tak každý léčitel má řadu pomocníků z nehmotného světa, kteří mu v odvodu přivtělených duší a entit asistují.

Vymítání

Vymítání je jediný proces odvodu duší, který zná široká veřejnost. Je tradičně prováděn členy církve. Před tím, než se člověk však obrátí na faráře s žádostí o vymítání, doporučuji nejdříve návštěvu spirituálního léčitele.

Vymítání je zastaralý, nesoucitný proces odvodu přivtělené duše.

Církevní vymítání funguje jako řešení pouze pro ovlivněného člověka. A mnohokrát ne jako trvalé řešení. Když totiž duše není odvedena na adekvátní místo, ale je násilím vyhnána, může se kdykoliv vrátit. Situace je stejná jako byste vytáhli z pneumatiky hřebík a hodili ho zpět na silnici. Může opět prasknout pneumatiky vám nebo někomu, kdo jde náhodou kolem. To není nejlepší řešení, a je třeba mít ohled na to, co svým chováním způsobujeme.

Proto je vedený odvod jediné správné a trvalé řešení pro přivtělené duše. Nikdy se neuchylujeme k vymítání jako k prvnímu řešení.

Záměrně jsem i nezmiňovala fakt, jak takové vymítání může být traumatizující pro zúčastněnou osobu. Zvláště jedná-li se o dítě. Proto vždy nejdříve kontaktujte médium či šamana s žádostí o pomoc, jejich metody nejsou zdaleka tak šokující. A proto nejspíše i nevhodné pro filmové zpracování a široká veřejnost o nich tudíž neví.

Z vlastní zkušenosti vím, že s naprostou většinou duší lze vyjít po dobrém. Klíčová je empatie s přivtělenou entitou. Lehce se do situace můžete vžít – po smrti se z vás totiž také může stát přivtělená duše. A jak byste pak chtěli, aby s vámi jednali?

Energetické léčení

Součástí odstranění přivtělených duší je i energetické léčení. Můžete si to představit tak, že po oné duši vám v energetickém poli zůstane trhlina. První vrstvu léčení vám poskytne odborník, který odvod provádí. Já osobně klientům dávám i „domácí úkol“, se kterým nějakou dobu pokračují. Odvod lze přirovnat k situaci, kdy si uděláte zranění, jdete k doktorovi, ten provede zákrok a dá vám na něj lék, který musíte sami aplikovat.

Prevence

Odvod duší by nebyl zcela kompletní, kdyby se neřešilo i co dělat, aby k dalším přivtělením nedocházelo. Vždy je zde důvod, proč se k vám duše připojila. A na to je třeba se ptát a příčinu odhalit. Bez odhalení příčiny a její nápravě byste k odstranění přivtělených duší mohli chodit každý den.

Proces odvádění přivtělených duší je proto i o procesu uvědomění – své vlastní energie, traumat a reflexe chování.

U vnímavých lidí bývá příčina společná – neumí se starat o svoji energii. Nejsou dostatečně uzemnění a ochráněni. Kolikrát ani netuší, že mají energetické tělo, o které je třeba se také starat. Nazývám to energetickou hygienou. Když je vaše energie silná a chráněná, nemůže se na ni napojit kdokoliv, kdo jde zrovna kolem.

Na závěr bych ráda řekla jeden fakt – přivtělená duše je problém, který může potkat naprosto kohokoliv. Někdy máme prostě den blbec, a i když se běžně o svou energii staráme, můžeme například onemocnět a příležitost pro připojení je na světě. Čím více se ale budete duchovně rozvíjet a zvyšovat tím své vibrace, tím tyto šance snižujete. K přivtělení může dojít mnoha způsoby, a tak pamatujte, že nástroje řešení existují. Buďte ale empatičtí i k oné duši a svému okolí, a zvolte způsob léčení, který je co nejsoucitnější se všemi stranami.